Actueel

Op deze pagina vindt u recente nieuwsberichten van de MSA.


MSA bezoekt zorgcentra kinderen met spoorbaan

HEILOO - "Het is fantastisch dat jullie dat voor onze kinderen willen doen. Met dat soort initiatieven zijn we altijd blij." Met die woorden begroette Jacqueline Peijnenburg van Dagcentrum De Vijfhoek in Heiloo de leden van de Model Spoorclub Alkmaar, (MSA) en Oma Els en Opa Bert Dubbelman.

De MSA heeft dit jaar het plan opgevat om met kleine spoorbaantjes zorgcentra voor kinderen te bezoeken. Bestuurslid Bob van Hasselt kwam met het idee. "Het is toch geweldig om deze kinderen een leuk ochtend of middag te bezorgen. Dat gaan we vast meer doen, misschien ook in ziekenhuizen. Dankzij de sponsoring van het transport door Van Os Outletstore uit Egmond aan Zee kunnen we in de toekomst ook een beroep doen op de grote Thomasbaan van Oma Els uit Uithoorn.

Het enthousiasme tijdens dit twee uur durende modelspoorevenement was aan beiden kanten van de spoorbaantjes even groot. Voor Oma Els en Opa Bert was het ook de eerste keer dat zij in een zorgcentrum optraden. "Het gaat ons vooral om het plezier van kinderen. De volgende keer willen we er beslist weer bij zijn."

Voor meer inlichtingen en/of (gratis) boekingen: , of telefoonnummer: 06-13571787.